Täyden palvelun rakennusliike

Keitä olemme

LPS Oy:ssä olemme joukko ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka ovat innostuneita toteuttamaan haastavimpia projekteja. Olemme toimineet alalla 15 vuotta, ja maineemme perustuu kovaan työhön ja omistautumiseen.

Tiimimme

Varmistaaksemme, että kaikki sujuu ongelmitta, meillä on kokenut projektipäällikkö, joka työskentelee asiakkaidemme kanssa varmistaakseen, että kaikki yksityiskohdat on hoidettu. Tiimimme rakentuu ahkerista ammattilaisista yrittäjä Lauri Penttiseen, jolla on ollut hiekan maku suussaan jo nuoresta pitäen, työskennellessään perheyrityksen kautta alan suurille toimijoille ja hyppäämällä sitten rohkeasti yrittäjäksi luoden oman visionsa, kädenjälkensä ja brändinsä.

Missiomme

Yrityksen missiona on luoda energinen ja positiivinen työympäristö, jossa työntekijät voivat menestyä ja kasvaa. LPS Oy:ssä arvostamme jokaisen ainutlaatuisia taitoja ja ominaisuuksia, jotka ovat olennaisia tavoitteidemme saavuttamisessa. Emme palkkaa ihmisiä vain täyttämään avoimia työpaikkoja - palkkaamme heidät, koska heillä on jotain erityistä tarjottavaa. Uskomme, että vaalimalla jokaisen tiimimme jäsenen kykyjä voimme saavuttaa visiomme tulla yhdeksi Suomen kattavimmista maanrakennus- ja rakennusalan yrityksistä.

Mihin pystymme

LPS on yritys, joka pystyy hoitamaan kaikenlaisen rakentamisen, pienistä suuriin hankkeisiin, suunnittelusta alihankintaan ja tarjoaa kattavat suunnittelupalvelut koko ajan. Rakennatpa sitten yliopistoa, omakotitaloa tai moottoritietä - me olemme täällä sinua varten.

Kiinnostaako työskennellä LPS Oy:ssä? Etsimme aina uusia tiimiläisiä tiimiimme!

Lähetä meille avoin työhakemus yhteydenotto lomakkeella tästä.