Yksi yritys kaikkiin rakennustarpeisiisi

Me suunnittelemme. Me rakennamme. Palvelemme.
Yksityisille ja yritys asiakkaille

Monipuoliset remontti palvelut

Olemme rakennusliike, joka tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitset unelmiesi kodin rakentamiseen. Kaivamme talojen perustuksia, teemme viherrakentamista, rakennusten perustustyöt, rakennamme uusia taloja, remontoimme ja teemme huoneistoremontteja. Yrityksille mm. Teidenrakennustyöt, rakennusten perustustyöt, aluerakentaminen sekä kunnallistekniset työt. Pienistä suuriin remontteihin, meiltä saat kaiken!

Avaimet käteen ja laatutakuu

Meillä on yli 15 vuoden kokemus alalta ja voimme tarjota sinulle täyden valikoiman remontti- ja korjaustöitä, joihin kuuluvat salaoja-, keittiö-, kylpyhuone- ja huoneistoremontit.

Ota meihin yhteyttä, niin saat meiltä kustannustehokkaan suunnitelman ja tarjouksen.

Meiltä myös kivikorit

Valmistamme kivikoreja käsityönä Keski-Suomessa. Jokainen piha on erilainen ja me teemme mittatilaustyönä kivikoreja. Voit tilata meiltä yksinkertaisen korin tai täyden palvelun sisältäen korin asennuksen ja halutun kivilaadun.
WhatsApp Image 2022-11-03 at 09.22.23

3D Mittalaitteet ja GPS paikannus

Kaivaminen mittalaitteilla on tehokasta, tarkkaa ja tuo säästöjä. Käytämme mittalaitteita myös omakotitalon perustusten kaivamiseen.

WhatsApp Image 2022-10-31 at 20.36.40

Timanttiporaus ja timanttisahaus

Kun on porattava tai sahattava betonia, tiiltä, kiveä, kalliota tai asfalttia, meillä on oikeat työkalut ja kokeneet ammattilaiset työhön.

WhatsApp Image 2022-09-26 at 21.12.37 (1)-min

Nykyaikainen kalusto ja työkalut

Tarvitsitpa sitten 1 tonnin tai 40 tonnin konetta, meillä on nykyaikainen kalusto projektisi toteuttamiseen. Investoimme kunnollisiin työkaluihin.

Meillä on paljon kokemusta

Katso millaisissa projekteissa olemme olleet mukana alihankkijoina sekä tutustu rakentamiimme upeisiin taloihin ja niiden pihoihin.

Onko sinulla projekti?

Jos harkitset talosi kunnostamista, tarvitset luotettavaa alihankkijaa tai talon perustuksia, soita meille tai lähetä viesti.